Colmar

За 80 години Manifattura Colombo е успял да устои на снега, планините и зимните спортове. Днес също се произвейдат добри и качествени Италиански дрехи, които са в сферата на свободното ежедневие на италианците, плажни и градски дрехи и аксесоари. Марката COLMAR датира от 1923 година, когато Марио Коломбо решава да открив фабрика, която да носи неговото име. Историята на компанията започва с пакет от цигари през 20-те години, когато Марио записва няколко идеи за името на марката, които да покаже на своите приятели в централния магазин в Монза. Те харесали комбинацията от първото и последното име на Марио Коломбо и така се появява на бял свят марката COLMAR.
Започва с производство на ски екипировка и аксесоари за ски спорта и продължава да се развива на алпийските писти. В града Монза Марио Коломбо започва да произвежда филцови шапки, които продава много добре в Италия и околностите както в Европа и САЩ по-късно. След успешните продажби на своите продукити, компанията започва да произвежда работни дрехи.
През 30-те годинни зимните спортове и специално ските като спорт придобиват все повече популярност. Започват все повече да се организират масови съзтезания. Все повече успех придобиват зимните спортове и след легедарните Кандахар състезания. В Св. Мориц, Километро Ланциато – скиор, бива представен през 1931 пред Лео Гаспрел от Австралия, спечелил състезание с 136.6 км. в час. Италианската ски федерация предлага на Лео да стане техен трениор. Тъкмо за него COLMAR правят „Tirring” , палто което се развява и наподобява малки криле на делтапланер.