Въпроси

Поръчка
 • Поръчки се обработват от 9 до 18 часа в работните дни. Поръчки, получени в събота и неделя се обработват в понеделник.
 • Поръчката ви ще бъде обработена в рамките на 2 работни дни, след което ще получите потвърждение за поръчката на вашия е-mail адрес. При липса на размер и цвят нашият е-shop администратор ще се свърже с вас за промяна или отказване на съответната стока.
 • Обработка на Вашата поръчка.
  • След поръчка ще получите автоматично генериран e-mail с детайли за Вашата поръчка.
  • При получаване на поръчката, наш оператор ще се свърже с вас на посочения телефон или и-мейл за връзка, за да потвърди наличността на поръчания продукт.
  • Потвърдените от нас поръчки се предават на куриерите в рамките на същия или следващия работен ден.
Доставка
 • Sportmania ползва услугите на куриерска фирма Спиди.
 • Стойността на доставката над 50 лв. се заплаща от Sportmania само в случай на стандартна доставка с куриерска фирма Спиди.
 •  Доставки под 50 лв. се заплащат от клиента.
Заплащане

Заплащането на стоката става в брой на куриера при получаване на доставката.

Гаранция и връщане на закупена стока

Всички продукти, предлагани в www.sportmania.bg са с гаранционни карти, които ви дават възможност да върнете избраният от вас продукт при поява на фабричен дефект, преди изтичане срока на гаранцията. Свържете се с нас в случай, че имате нужда от гаранционно обслужване.

Условия за връщане

Стока, закупена през www.sportmania.bg може да бъде върната в четиринадесетдневен срок от датата на доставката й, ако е с ненарушeна търговска опаковка и в търговски вид. В този случай, клиентът заплаща разходите за връщането й. Сумата, платена за продукта се възстановява 100%. В този случай, клиентът заплаща разходите за връщането й.

Желая да върна закупен продукт

Имате право да върнете закупен от вас продукт в 14 дневен срок от доставката му без да дължите неустойка или обяснение. Условието е той да е неупотребяван, в оригинален вид, опаковка и етикети на производителя, придружен от касовата бележка, издадена от Sportmania. В този случай ние ще ви върнем парите, които сте платили за поръчката си. Сумата за доставката не се възстановява.

Продуктът, който съм получил не съответства на поръчания продукт?

Можете да върнете продукта неупотребяван, в оригинален вид, опаковка и етикети на производителя и ние ще ви изпратим правилния продукт. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за наша сметка.