Плувни очила Cobra Kid Cressi

Плувни очила Cobra Kid Cressi
Плувни очила Cobra Kid Cressi

Очила за плуване Cobra Kid

"Детски очила с цяла уплътняваща част, която се
характеризира с наличието на еластичен елемент в
нейната структура, позволяващ перфектно прилягане
на повечето лицеви профили. Нечупливи лещи, третирани против надраскване, с UV защита и вътрешно покритие против изпотяване, регулируеми
катарами. Възможност за подмяна на каишката с други модели от гамата Cressi."

ВНИМАНИЕ: Преди употреба внимателно прочетете инструкцията
Основна информация: Този продукт за  индивидуална за защита е създаден да предпазва очите на водолазите от директния контакт с водата и отговаря на всички изисквания и препоръки на EEC директива 89/686, относно всяка екипировка за лична защита Инструкция за употреба: Преди да влезете във водата, проверете за правилното функциониране на каишките и катарамите, непромокаемостта и основното състояние на продукта. Да не се употребява, ако откриете неизправност или дефект. Никога не се гмуркайте с лице към водата и избягвайте удари на главата с нея: това може да повреди и счупи закаленото стъкло и вероятно да Ви нарани. Продукта е създаден да предпазва очите само от директния контакт с водата при гмуркане.

Поддръжка: Задължително измивайте продукта с чиста вода след всяко гмуркане. Не използвайте разтворители и почистващи препарати, които съдържат алкохол или въглеводороди. В случай че стъклата на маската се замъглят, използвайте подходящ уред за почистване и добре ги изплакнете с чиста вода. Дръжте маската далече от топлина и избягвайте дълго излагане на пряка слънчева светлина.

55лв44.00 лв